تبلیغات
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی - تاثیر نانوسیلور و ضدعفونی كننده های خوراك بر عملكرد، جمعیت میكروبی روده و كلسترول زرده مرغ تخم گذار
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی
به امید پیشرفت های چشمگیر جامعه دامپروری

لینکدونی

آرشیو موضوعی

فال حافظ

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار بازدید

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پیج رنک گوگل

پیج رنک سایت شما

پیج رنک

تاثیر نانوسیلور و ضدعفونی كننده های خوراك بر عملكرد، جمعیت میكروبی روده و كلسترول زرده مرغ تخم گذار



فتح اله نقی زاده ، محمد امیر كریمی ترشیزی ، شعبان رحیمی
 
تاثیر نانوسیلور و ضدعفونی كننده های خوراك بر عملكرد، جمعیت میكروبی روده و كلسترول زرده مرغ تخم گذار
این مطالعه به منظور بررسی اثر ضدعفونی كننده های مختلف خوراك بر عملكرد، فلور میكروبی روده و كلسترول تخم مرغ با استفاده از 108 قطعه مرغ تخم گذار از سن 24 تا 36 هفتگی انجام شد. این آزمایش در قالب طرح بلوك های كامل تصادفی با پنج تیمار و سه تكرار انجام شد. گروه های آزمایشی عبارت بودند از: جیره پایه (شاهد) و جیره پایه مكمل شده با یكی از افزودنی های نانوسیلور در خوراك (ppm 15)، فورمایسین (ppm 200)، فرمالین (ppm 200) و نانوسیلور در آب آشامیدنی (ppm 5/7). هیچ تفاوت معنی داری بین گروه های آزمایشی از نظر درصد تولید و وزن تخم مرغ وجود نداشت. مصرف فورمایسین بالاترین وزن توده تخم مرغ را موجب شد (05/0>P). بین دو روش استفاده از نانوسیلور، تفاوت معنی داری از نظر درصد تولید، وزن تخم مرغ و وزن توده تخم مرغ مشاهده نشد. باكتری های اسیدلاكتیك در سكوم تحت تاثیر نانوسیلور و فرمالین درمقایسه با گروه های شاهد و فورمایسین افزایش یافت (01/0>P). همه افزودنی های مورد آزمایش درمقایسه با شاهد، باكتری های گرم منفی ایلئوم را كاهش دادند (01/0>P). افزودن فورمایسین به جیره و نانوسیلور در آب موجب افزایش كلسترول زرده شد (01/0 < P). نتایج نشان داد كه افزودن فرمالین و نانوسیلور به خوراك مرغ های تخم گذار، موجب كاهش بار میكروبی دستگاه گوارش و بهبود تولید می شود. 

کلیدواژگان: كلسترول زرده ، ضدعفونی كننده ها ، فلور میكروبی روده ، نانوسیلور

Can Pilates make you look taller?
شنبه 18 شهریور 1396 03:16 ق.ظ
This piece of writing is in fact a good one it assists
new the web viewers, who are wishing for blogging.
manicure
دوشنبه 18 اردیبهشت 1396 11:39 ق.ظ
I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored material stylish.

nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be
delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very
often inside case you shield this increase.
BHW
پنجشنبه 31 فروردین 1396 06:50 ق.ظ
It's a pity you don't have a donate button!
I'd definitely donate to this superb blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
I look forward to fresh updates and will share this site with my Facebook group.

Talk soon!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

چکنه سفلی

مدیریت وب سایت : مدیریت سایت (مهندس مهدی صبوری)

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • شما بازدید کننده ی گرامی این وب سایت را در چه سطحی ارزیابی می کنید؟






نویسندگان


استخاره آنلاین با قرآن کریم


چت

تعبیر خواب آنلاین


  • خنثی