تبلیغات
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی - تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداكثرسازی سود و تصمیم گیری بر مبنای پاسخ های چندگانه
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی
به امید پیشرفت های چشمگیر جامعه دامپروری

لینکدونی

آرشیو موضوعی

فال حافظ

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار بازدید

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پیج رنک گوگل

پیج رنک سایت شما

پیج رنک

تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداكثرسازی سود و تصمیم گیری بر مبنای پاسخ های چندگانه



سید عبداله حسینی ، مجتبی زاغری ، هوشنگ لطف الهیان ، محمود شیوازاد ، حسین مروج
 
تعیین سطح مناسب متیونین در مرغ های مادر گوشتی با استفاده از روش اقتصادی حداكثرسازی سود و تصمیم گیری بر مبنای پاسخ های چندگانه
به منظور تعیین سطح مناسب متیونین در جیره مرغ های مادر گوشتی آرین، آزمایشی در قالب طرح كاملاً تصادفی با شش تیمار (جیره ها حاوی سطوح 2/0، 25/0، 3/0، 35/0، 4/0 و 45/0 درصد متیونین)، با 5 تكرار و 7 قطعه مرغ و یك قطعه خروس در هر تكرار به مدت 8 هفته (35-28 هفتگی) انجام شد. جیره ها از لحاظ مواد مغذی یكسان بودند به طوری كه تنها عامل متغیر میزان متیونین موجود در جیره ها بود. در طول دوره آزمایش صفات تولید تخم مرغ، وزن تخم مرغ و تلفات، توده تخم مرغ تولیدی، محتوی تخم مرغ و ضریب تبدیل غذایی، میزان جوجه درآوری، درصد تخم مرغ های قابل جوجه كشی، درصد تخم مرغ های نطفه دار، درصد جوجه های درجه 1 و 2، وزن جوجه ها و خواص كیفی تخم مرغ مورد بررسی قرار گرفت. در پایان برای تعیین بهترین سطح از روش مدیریتی Simple additive weighted ((SAW، Technique for Order Preference by Similarity to Ideal TOPSIS) Solution) و روش اقتصادی استفاده شد. در این روش برای انتخاب بهترین تیمار از صفاتی كه در تجزیه و تحلیل آماری تفاوت معنی دار داشتند، استفاده شد. صفاتی چون درصد تولید، وزن توده تخم مرغ، محتوی تخم مرغ، ضریب تبدیل، واحد هاو، تخم مرغ قابل جوجه كشی و تیتر پاسخ به گلبول قرمز گوسفندی (SRBC) مورد استفاده قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصله سطح مناسب متیونین در مرغ های مادر گوشتی با استفاده از روش مدیریتی SAW و TOPSIS و روش اقتصادی به ترتیب 329/0، 297/0 و 307/0 درصد جیره مرغ های مادر بود. لذا بر اساس نتایج این تحقیق، بهترین سطح متیونین در جیره مرغ های مادر 33/0- 3/0 درصد است. 

کلیدواژگان: مرغ مادر گوشتی ، تصمیم گیری بر مبنای پاسخ های چندگانه ، سطح مناسب متیونین ، روش اقتصادی
 

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

چکنه سفلی

مدیریت وب سایت : مدیریت سایت (مهندس مهدی صبوری)

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • شما بازدید کننده ی گرامی این وب سایت را در چه سطحی ارزیابی می کنید؟






نویسندگان


استخاره آنلاین با قرآن کریم


چت

تعبیر خواب آنلاین


  • خنثی