تبلیغات
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی - بررسی امكان استفاده از واریته های نوین جو با سطح فیتات پایین در تغذیه جوجه های گوشتی
دست نوشت های یک مهندس علوم دامی
به امید پیشرفت های چشمگیر جامعه دامپروری

لینکدونی

آرشیو موضوعی

فال حافظ

آرشیو

لینکستان

صفحات جانبی

← آمار بازدید

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پیج رنک گوگل

پیج رنک سایت شما

پیج رنک

بررسی امكان استفاده از واریته های نوین جو با سطح فیتات پایین در تغذیه جوجه های گوشتی


محمد سالار معینی ؛ حسن فولادی
 
بررسی امكان استفاده از واریته های نوین جو با سطح فیتات پایین در تغذیه جوجه های گوشتی
در سالهای اخیر دفع فسفر تولید شده در سیستم های متراكم پرورش تك معده ایها از نظر آلودگی محیط زیست مورد توجه قرار گرفته است. اخیرا جهش های غیركشنده در ذرت و جو شناسایی شده است كه باعث كاهش سطح فیتات در آنها می شود. در این آزمایش 4 واریته كم فیتات به نامهای جو ال پی 422، ال پی 635، ال پی955 و ال پی 1070 همراه با جو معمولی سی دی سی دالی در جوجه های گوشتی از سن 2 تا17 روزگی مورد مطالعه قرار گرفت. واریته های كم فیتات نسبت به جو معمولی سی دی سی دالی در جیره ای كه كمبود فسفر داشت، سبب افزایش ابقای فسفر و در نتیجه افزایش خاكستر استخوان درشت نی شد. میزان فسفر دفع شده نیز كاهش یافت (P<0.01). میزان اضافه وزن(P<0.05) و ضریب تبدیل خوراك (P<0.01) نیز در جیره های حاوی جوهای كم فیتات به طور معنی داری بهبود یافت. اثرات فوق در مورد جو ال پی 955 برجسته تر بود. قابلیت هضم سایر بخش های جیره (ماده خشك، چربی، پروتیین، اسیدهای آمینه) در جیره های حاوی واریته های نوین جو تفاوت معنی داری با جو معمولی نداشت.

کلیدواژگان: اسید فیتیك ، فسفر ، جو ، جوجه گوشتی

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

چکنه سفلی

مدیریت وب سایت : مدیریت سایت (مهندس مهدی صبوری)

آخرین پست ها

جستجو

نظرسنجی

  • شما بازدید کننده ی گرامی این وب سایت را در چه سطحی ارزیابی می کنید؟






نویسندگان


استخاره آنلاین با قرآن کریم


چت

تعبیر خواب آنلاین


  • خنثی